MENU CLOSE

Want to read this page in English?

Click here

Meest gestelde vragen

 

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd? Is het mogelijk om een getekende geheimhoudingsverklaring te ontvangen? 

Alle gegevens die onze klanten met ons delen worden vertrouwelijk behandeld. Mocht je het op prijs stellen, dan is het voor ons geen probleem om een extra geheimhoudingsverklaring te tekenen. 

 

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn data veilig wordt opgeslagen?

De 3D scans die worden gemaakt, worden opgeslagen met een nummer dat alleen in een offline document is gelinkt aan de naam van de klant. Op geen enkele 3D scan is het gezicht te zien en de scan bevat geen kleurinformatie. Het is moeilijk te achterhalen welke 3D scan bij welke persoon hoort. Daarnaast wordt jouw data enkel lokaal opgeslagen op een goed beveiligd apparaat en is dus niet terug te vinden in ‘de cloud’. 

 

 

Hoeveel kost een op maat gemaakt lingerie setje?

De kosten voor een lingeriesetje zijn afhankelijk van jouw behoeften en wensen, maar een op maat gemaakte bh inclusief onze 3D geprinte curvearis begint bij €690. Een bh op maat waarbij je samen met onze ontwerpers jouw ideale bh samenstelt (bespoke service) begint bij €890. Tijdens de 3D scansessie zullen we persoonlijk de kosten met je doornemen, mocht je speciale wensen hebben.

 

 

Ik wil graag een op maat gemaakt lingeriesetje kopen, hoe werkt het betalingsproces?

Als je een product van ons op maat wil laten maken, dan vragen we eerst een aanbetaling van €95. Wanneer we ruimte hebben in onze productielijn om je lingerie te gaan maken, nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Dan is het tijd om je 3D in te scannen en je op maat gemaakte lingerie aan te meten! Zie ook de our process pagina voor meer informatie over onze werkwijze. 

 

 

Wat is de levertijd voor mijn op maat gemaakte lingerie?

De levertijd voor op maat gemaakte lingerie hangt af van jouw wensen en behoeften. Om je lingerie perfect passend kunnen maken, zijn er doorgaans tot 3 passessies nodig. De uiteindelijke levertijd kan hierdoor variëren van 6 tot 12 weken.  

 

Is het mogelijk om een op maat gemaakte bh online te kopen?

Om een bh op maat te laten maken is het nodig een 3D scan van je bovenlichaam te maken. Het is daarom noodzakelijk een persoonlijke passessie in te plannen en dat kan helaas niet online. De passessie kan plaatsvinden in ons atelier, maar we kunnen ook tegen meerprijs bij je thuis langskomen. Om een afspraak te boeken, klik hier

 

Ik wil graag een lingerieset op maat cadeau doen. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Ons antwoord is allereerst: dat is een mooi cadeau, wat lief! 

Bestel hier de gift card. We brengen eerst een aanbetaling van €95 in rekening. We nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak en hoeveel budget je hebt. Uiteraard gaan we discreet om met facturen, deze zullen alleen met jou gedeeld worden. 

Wil je een handgeschreven kaartje van Lidewij bij je gift card geven? Of moeten we een speciale boodschap achterlaten voor de gelukkige ontvanger? Wil je haar verrassen en haar pas vertellen wat haar te wachten staat tot ze in ons atelier is? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag mee!